En spännande och lärorik tid på valpkurs i Uppsala

Har du äntligen fått hem din nya lilla familjemedlem. Så otroligt söt och liten, med sylvassa tänder. Allt ska den lära sig, hur den ska bli en bra och stabil hund med hjälp av valpkurs i Uppsala.

Tänk att vi människor har sådan tur att få äran att ha en hund som vår bästa vän. Tänk vilken tur vi har att de anpassar sig så bra efter oss. Att vi får leva med dem, sida vid sida i förhoppningsvis 10 till 15 år. För det är ofta runt den åldern en hund blir, så innan man skaffar valp måste man veta att man kan ta hand om den. Valpar är små och söta, men de kan ställa till med oreda. Titta bort en sekund så kissar valpen på mattan, eller tuggar på sladden. Innan du får hem valpen är det värt att göra en ordentlig valpsäkring i huset. Både för husets skull, och såklart även för valpen så den inte skadar sig.

Valpkurs ett steg i rätt riktning

Valptiden för din hund ska vara bra och rolig. Den ska lära sig saker, men bara de nödvändigaste sakerna. Man har lång tid på sig att få en glad och snäll hund. Med hjälp av valpkurs i Uppsala kan man lägga grunden för hunden. Man lär sig och den de nödvändigaste sakerna. Den får även umgås och vara social med andra hundar och människor. Alla bör gå på valpkurs med sin valp. Oavsett hur många valpar man haft förut.