Perfekt för stallet

Att ha gård med djur som kommer därtill innebär ett stort ansvar. Man får inte bara ha gård var som helst utan måste uppfylla en del krav. Stallet måste vara bra och stort, gödslet ska hanteras.

En baksida för många med djur är just den dagliga städningen som behöver göras. För en del är det faktiskt mysigt, just när man är klar och ser hur fint och rent det är. Att ha en glad och nöjd häst är det bästa man kan ha. Det var faktiskt en dröm att kunna ha den endast 50 meter från dörren.

Innan man kom till det var det en del saker som behövde fixas. Alla fönsterna skulle täckas med galler, detta så hästen inte kan skada sig på glaset. Stallet var tvunget att vara högt nog för den storlek på häst man har. Dessutom var boxarna tvungna att ha en viss storlek, även det beroende på hur stor häst man har.

Mer måsten

Det är olika för alla kommuner, men för en del, om man endast har två hästar, kan det räcka med att lägga gödslet på marken. Har man mer än det behöver man en lösning. Att gjuta in en gödselplatta kanske inte är så kul om man hyr gården. Istället kan man köpa en container. Denna kan man fylla med gödsel och sedan låta en traktor eller lastbil komma och hämta och tömma. Beroende på vad du har för material kanske någon annan bonde vill ha gödslet till sina åkrar. Läs mer om containers på denna webbsida: köpacontainer.nu